Art.nr 440430

Rökspån Flis Al

Rökspån av al som är anpassad för rökning av fisk, nöt, kyckling, lamm och fläsk. Den ger en mild/neutral smak på köttet. Används i röklåda på grillen eller i en rökugn.
79,-
Köp produkt Click & collect

I lager

Lägg till i jämförelse
Beskrivning

Rökspån av al som är anpassad för rökning av fisk, nöt och kyckling. Den ger en kraftfull smak på köttet. Används i röklåda på grillen eller i en rökugn.

Förr i tiden var rökning en vanlig metod för att konservera kött och fisk. Idag används det i huvudsak för att smaksätta maten. Som tillägg till salt, peppar och marinader är det rökning med rökspån under grillning som ger dig mest möjlighet för smaksättning och experimentering.

  • Kan användas i rökugn eller grill med röklåda
  • Smaksättning till kött, fisk och annan mat
  • Enkel smaktillsättning
  • Innehåll på 0,8kg

Det vanligaste att röka är kött och fisk, men prova dig gärna fram med ost, nötter, grönsaker och frukt.
Kom ihåg att lägga rökspånet i vatten i minst en halvtimma innan användning.

Teknisk data
Varumärke: Sunwind