Sunwind lanserar sitt nya Insert System

15. mai 2018

Sunwinds nya Insert System tar grillningen till en ny nivå. Med vårt Insert-system kan du laga hela måltiden på grillen.

Laga ännu bättre mat på grillen

Grillad mat är gott, snabbt och enkelt, och för många familjer serveras grillmat flera gånger i veckan hela sommaren. Grillkorv och kotletter är ju alltid bra, men kan ofta vara ett resultat av en något illa planerad middag eller ren brist på inspiration. Det finns ingen anledning till att grillmat skall vara fet, ohälsosam eller inte originell.

 

Så här fungerar Insert-systemet

Byt ut det gamla gallret i grillen med det nya Insert System-grillgallret och få ett rutnät som fungerar både som ett konventionellt galler, du är bekant med redan men även det geniala runda gallret i mitten, som du enkelt kan du ersätta med andra tillbehör. Det praktiska handtaget som ingår är utformat för att enkelt fästa på den del du vill infoga eller ta bort från grillen. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att bränna dig på heta handtag.

 

Vårt Insert System är huvudsakligen lämpligt för Sunwinds 4-brännar grillar med formatet 41cm x 67cm. Systemet kan också användas i större grillar där djupet är 41 cm.

Så här lagar du din mat med ditt Insert System

Uppgradera din grillmåltid med några krispiga grönsaker som tillagats försiktigt i en grillkorg, en spännande wok i wokpannan eller gör en läcker gryta i den solida gjutjärnsgrytan. Med Insert System får du ett komplett utomhuskök där du kan laga alla rätter, du önskar laga på grillen. Om du ex vis sätter in denna gjutjärnsgryta i ditt Insert-system kommer grytan att hamna betydligt närmare värmekällan än normalt. Det innebär att du kan laga ett större urval av maträtter och dessutom snabbare.

 

Tillaga vad som helst på grillen

Med ditt nya Sunwind Insert System kan du laga vilken mat som helst på grillen. Grillgallret har ett karakteristiskt ”hål” i mitten, där du kan sätta en mängd andra typer av galler, stekplattor, kastruller etc. En Sunwind-favorit är Spaghetti a la Vongole - en klassisk italiensk pasta med tunn Änglahårpasta och Vongolemusslor (hjärtmusslor).

 

Se ett fullständigt Insert System med tillbehör här!

 

Mindre spill

Grillmat är känt för att vara lättlagat och enkelt. Det blir minimalt med disk, en mycket attraktiv konsekvens av grillning. Med Insert System kan du laga ännu mer mat, flera rätter på en gång, vilket ökar nivån på grillningen och det kommer att bli ännu mindre att städa upp än om du normalt skulle laga både i köket och ute på grillen. Njut av det vackra vädret ute vid grillen i stället för att stå i köket.

 

Njut av din fritid

Insert System höjer nivån på din grillning så att du verkligen kan imponera på vänner och familj. Det finns inga gränser för all spännande mat du kan laga med ditt Insert-System, som vanligtvis är reserverat för ett välutrustat kök. Tillbringa all din tid ute i finvädret, inte inomhus i köket. Allt du behöver är en Partycooler så att du alltid har en kall öl till hands, eller kanske en fin Gasolfackla som lyser upp sommarnatten. Sunwind erbjuder flera produkter som syftar till att öka komforten på fritiden. Se vår kompletta trädgårds- och grillutbud här.Fant du denne artikkelen nyttig? 

Dela detta: