Gasolgrillar för nordiska förhållanden

23. april 2019

Under 2019, lanserades en helt ny serie av vackra, funktionella Sunwind-grillar gjorda för nordiska förhållanden. Urnorsk på grillen är namnet på den serie som består av Gasolgrillar, Kolgrillar, Bålpannor och tillbehör.

Under 2019, lanseras en helt ny serie av vackra, funktionella Sunwind-grillar gjorda för nordiska förhållanden. Urnorsk på grillen är namnet på den serie som består av Gasolgrillar, Kolgrillar, Bålpannor och tillbehör.

Tuffa grillar hedrade med kvinnonamn
För det är ju så att vi ger namn och smeknamn till det vi älskar och tillbringar mycket tid med. Detta kan vara båten, sommarstuga, bilen - och nu har vi också gett din grill ett namn.
Men det är inte vilka namn som helst.

Stark, stolt och kompromisslös. Detta är några av de ord som används i sagolitteraturen för att beskriva den urnordiska kvinnan. På urnordisk tid var det inte ovanligt att kvinnor hade viktiga maktpositioner i samhället, och den urnordiska kvinnan kunde vara en krigare, en näringsidkare och en handelskvinna på samma sätt som den nordiska mannen.

Den urnordiska kvinnan var mäktig i sig själv.

Vi har låtit oss inspireras och hedrar både den urnordiska kvinnan och urnordiska grillar genom att ge varje grill, utespis och bålpanna ett fornnordiskt kvinnonamn. Precis som sina stolta namnsystrar är Urnorsk-serien kompromisslösa grillar som är den perfekta partnern för urnordiske mannen.

Se alla gasolgrillarna i Urnorsk-serien här!En solid partner
Med fem härliga gasolgrillar har vi grillen som passar dig och dina behov - oavsett om du har en terrass på 2 m2 på sjätte våningen i den tjockaste asfaltdjungel, ett egendesignat utekök vid stugan, där endast kronan på verket saknas, eller kanske en stor och rymlig trädgård som förtjänar en uppgradering på grillfronten.

Alla våra Urnorsk-grillar tillverkas i mycket solida material för att tåla nordiska förhållanden och inte minst året-runt-grillning vi älskar så mycket!
Med en uttömmande förteckning över kvalitetsstandarder och en mycket noggrann Produktchef, är alla produkter i Urnorsk-serien obönhörligen testade så att du ska kunna skapa massor av goda minnen med din nya favoritdam i många år framöver!

Sen återstår bara att ta hand om och vårda grillen, precis som du skulle göra med kvinnan.

Hållbar, lokal och god nordisk mat
Med en grillserie producerad för nordiska förhållanden vill vi också fokusera på all den fantastiska mat som kan tillagas på grillen. Tiden för att använda grillen endast för T-Bone Steak och grillkorv är över - med hjälp av våra stora urnordiska lantbrukare fokuserar vi på nordiska recept, nordiska råvaror och den nordiska bonden.


Tycker du denna artikel var nyttig? 

Dela detta:


Relaterade produkter