Sunwind - Komfort i stugan, båten, husbilen och hemma!

Sunwind Gylling har som företag alltsedan starten i mitten av 1980-talet varit den ledande leverantören i Sverige av energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet. Under åren har denna affärsidé utvecklats och fördjupats. Ett bredare utbud av produkter och nya tekniska lösningar har gjort det möjligt att erbjuda stugägare en komfort och bekvämlighet som är fullt jämförbar med den som ordinarie elnät kan erbjuda.

Vårt sortiment omfattas numera också av produkter för båtliv, husvagn och husbil kompletterat med komfortlösningar för trädgården och fritidshus med el.

STUGPRODUKTER
Här finns främst produkter för alternativa energilösningar baserade på förnyelsebar energi som sol och vind. Men också praktiska och miljövänliga gasollösningar för matlagning, kyl & frys, varmvatten och uppvärmning. Bland värmelösningarna finns den unika stugvärmaren från Wallas för diesel, som kan styras med smart-telefon eller dator.

Den egenproducerade solvärmaren Solar Air Plus ger stugägaren en kontinuerlig ventilation och underhållsvärme till stugan. Vatten- och toalettlösningar ger ytterligare förbättring av komforten i stugan.

HUSVAGN/HUSBIL OCH BÅT
Med marknadens kanske bredaste sortiment av både standard solpaneler och specifika solpaneler för marint bruk, kan vi erbjuda alternativa energilösningar för det mobila fritidslivet. Vår långa erfarenhet på detta område garanterar en hög kvalitet till attraktivt pris.

OUTDOOR LIVING
Sunwind har på senare år blivit en av marknadens ledande aktörer vad gäller gasolgrillar och andra Outdoor Living-produkter. Välj bland våra många olika alternativ för ett härligt utomhusliv i trädgården eller på altanen.

Dessutom har vi ett brett sortiment av exklusiva gasspisar från franska Lacanche och Westahl som vi marknadsför via återförsäljare runt om i landet. Dessa går att få levererade för både gasol, stadsgas och naturgas.
 

SUNWIND - en del av Gylling-gruppen

Sunwind Gylling AB är en del av den svenska koncernen AB Gylling Co som startades upp av Bertil Gylling 1912.

Företaget slog igenom 1928 med en egen produktion av radioapparater - ”Centrum, radion med den underbara tonen”. Framgången fortsatte och på 50- och 60-talet hade Gylling internationella framgångar med Centrum snabbtelefoner som såldes till L M Ericsson 1967.

Under ledning av grundarens son Bertil har Gylling Co fortsatt sin framgång med flera kända leverantörer så som Sony, Samsung och Apple.

Gylling gruppen är en innovativ och stark företagsgrupp som under decennier har utvecklat och marknadsfört nya produkter och tekniska lösningar.

Sunwind har sitt moderbolag i Norge och finns representerade i Sverige, Finland och Danmark och är nordens största aktör på energi- och komfortlösningar till stugor som inte har tillgång till det ordinarie elnätet.

Om sunwind.se

Foton: Colourbox, Idéverkstedet AS, Sunwind Gylling AB
Vi reserverar oss för felskrivningar, produktändringar och slutförsäljning.
Priserna på denna sida är inkl moms (25%) och kan komma att ändras utan föregående avisering. Frakttillägg kan tillkomma på samtliga priser. Vissa produkter är beställningsvaror.

Dela detta: